70
Kurse
1403
Anëtarë
25
Konsulentë
1000
Orë Trajnimi në Vit

Trajnimet janë dinamike dhe praktike! Asnjë moment teori!

Kështu sigurohemi që njohuritë mbesin, dhe janë të aplikueshme në vendin e punës.

Avantazhi

Metoda Jonë

Ne përgatisim trajnime që japin praktikën reale, me metodat më të fundit të profesionit përkatës. Grupi jonë i interesit janë profesionistët, jo amatorët. Nuk bëjmë seanca teorike! Sidomos në fushën e menaxhimit, në trajnimet tona ilustrojmë praktikisht si mund të përmirësoni praktikat aktuale.

Të gjitha seancat kërkojnë angazhim dhe interaktivitet në mënyrë që mos ta keni probleme me aplikimin e procesit në vendin e punës pas trajnimit. Avantazhi i metodës tonë qëndron pikërisht tek ruajtja e njohurive pas trajnimi.

Shiko Të Gjitha Kurset
Katalogu jonë i trajnimeve përmban mbi 70 tema. Nëse nuk shihni atë që ju intereson, na shkruani tek info@isnalbania.com.

 

design-1-isn

 

 

design-2-isn

 

 

design-3-isn

Artikuj, Ide & Këshilla

 

 

 

 

Jemi në dispozicion

 Nevojat për zhvillim stafi dhe zhvillim personal janë të ndryshme. Cdo individ dhe cdo kompani ka specifikën e vet. Ajo që ne bëjmë shumë mirë është personalizimi i programit. Kështu që na pyesni si mund t'ju ndihmojmë!

 

Klientët Tanë

Aktivitetet e ardhshme

Zgjidhni Kursin Tuaj

Apliko Tani

Apliko Tani

Questions? +355 (0) 694030735

Procesi Ynë

Trajnimet Përmbajtja Demo Klasë & Online
Kërkimi për fusha trajnimi
Katalogu ynë e bën më të lehtë gjetjen e trajnimit që ju nevojitet. Kërkimi në fushën e interesit ose një teme të veçantë.
Kërkimi I përmbajtjes
Kur ju zgjidhni fushën apo temën, shpenzon pak kohë për të parë nëse është kursi I duhur për ju.
Regjistrimi për demo
Mos e blini akoma. Shikoni disa leksione dhe video prezantuese. Sigurohuni që është programi I duhur I trajnimit për ju.
Blijeni dhe ndiqeni kursin, në klasë ose online
Tani mund të regjistroheni për të ndjekur trajnimin në klasë, në oraret e përcaktuara, ose online-kudo e kurdo.
ISN Albania trajnon më shumë se 800 profesionist çdo vit, me ruajtjen e njohurisë......
Metodologjia jonë është e provuar, praktike dhe e zbatueshme. Besoni tek ne!